1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Arhive

 • Galenika obradovala najmlađe

  30.12.2009.
  Galenika a.d. poklonila je 700 paketića deci zaposlenih u Kompaniji. Uz dečiju predstavu pozorišta s Novog Beograda «Bakine priče» mališani su u subotu 26.12.2009. godine sa Deda Mrazom proslavili odlazak stare i dolazak nove godine. Predstava je bila duhovita, lepršava, maštovita, a u njoj su podjednako uživala i deca i odrasli.


 • Galenika i Udruženja dobrovoljnih davaoca krvi

  29.12.2009.
  Galenika i Udruženja dobrovoljnih davaoca krvi iz regiona prikupili preko sto jedinica krvi za Zemunsku transfuziju

  Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi iz Galenike organizovalo je u saradnji sa udruženjima iz ostalih gradova širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije prikupljanje jedinica krvi za Zemunsku transfuziju. Preko 100 davaoca iz celog regiona, odazvalo se pozivu Galenike i prikupilo neophodnu krv za Zemunsku bolnicu.


 • Folna kiselina

  16.11.2009.
  VITUP FOLNA KISELINA 400 mcg odlična je potpora zdravlju majke i jedan je od najvažnijih vitamina za zdravu trudnoću. Neophodna za pravilan rast i razvoj vaše bebe.


 • Biofarm 2009

  Na Kolarčevom Narodnom Univerzitetu u Beogradu 22. oktobra održan je Simpozijum Biofarm 2009 pod nazivom €žUticaj faktora formulacije na bioraspoloživost lekova«. Drugi po redu Simpozijum sa međunarodnim učešćem održan je u organizaciji Farmaceutskog fakulteta pod pokroviteljstom vodećih farmaceutskih kompanija u Srbiji, a posebno u organizaciji i pripremama pripalo je Galenici ad.


 • Galenika u borbi protiv raka dojke

  Kompanija Galenika a.d. podržala je humanitarnu akciju Fonda Katarina Rebrača koja se održala 15. oktobra 2009 godine u Tržnom centru €žUšće€œ. Razlog ovog okupljanja je akcija prevencije raka dojke, na koju su se odazvale mnoge javne ličnosti i medijske kuće.


 • Poseta Roche Galenici a.d.

  22.09.2009
  U cilju prezentacije Nove fabrike čvrstih oblika, u prostorijama Galenike a.d. 15. 9. 2009. godine organizovan je radni sastanak sa dugogodišnjim licencnim partnerom, firmom F. Hoffmann La Roche iz Bazela.


 • Međunarodni skup distrofičara

  Međunarodna konferencija osoba sa distrofijom, održana je od 17-20. septembra, po prvi put u Beogradu.


 • Odlaganje privatizacije Galenike

  18.09.2009
  Na jučerašnjem sastanku predstavnika Ministarstva ekonomije, rukovodstva Galenike i oba reprezentativna sindikata dogovoreno je da će raspisivanje tendera za privatizaciju Galenike biti odloženo do otvaranja novog fabričkog pogona koje je planirano za januar 2010.


 • Specijalna nagrada

  Na održanom međuopštinskom takmičenju Za zeleniji Beograd, u organizaciji JKP Zelenilo-Beograd, Galenika a.d. dobila je Specijalnu nagradu za uređenje i izgled zelenih površina u okviru svog kompleksa.


 • Galenika osvojila prvo mesto

  05.06.2009.
  Na održanom takmičenju Cvetna aleja Zemuna za 2009. godinu , opština Zemun nagradila je kompaniju Galenika a.d. plaketom Za najlepše blokovsko zelenilo.