1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Misija, vizija i ciljevi

PDF Štampa El. pošta

vizija-cilj-misijaGalenika a.d. kroz svoju dugogodišnju tradiciju uvek je imala misiju poboljšanje kvaliteta svih aspekata života kroz zdravlje ljudi. Svoju misiju Galenika uspešno ostvaruje već 60 godina, uz punu odgovornost kako i prema korisnicima i prema svojim zaposlenima, ali i prema društvu globalno. Misija naše kompanije je ne samo da odgovori na potrebe svojih potrošača, već i da konstantno stremi ka višem i boljem kvalitetu. Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Galenikina vizija je da kroz humanizam uspešno promoviše kvalitet svojih proizvoda i time da svakom pojedincu omogući zdravlje.

Galenika ima za primarni cilj da pomogne ljudima da se bolje osećaju i žive duži i zdraviji život. Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da pomognemo svakom pojedincu kome je pomoć neophodna!

Kroz strategiju kojoj su u fokusu elementarne vrednosti, poverenje i odgovornost prema pacijentima, korisnicima, zaposlenima, partnerima, ali i zajednici u kojoj živimo i radimo, uz postavljanje standarda kvaliteta, naša svrha je da otkrivamo, razvijamo i unapređujemo proizvode za prevenciju i lečenje koji doprinose zdravijem životu.


Nazad