1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

O Galenici

PDF Štampa El. pošta

o-galeniciKompanija koja više od pola veka neprekidno radi ima puno toga da kaže o svojim uspesima. Od osnivanja do danas, Galenika a.d. je bila zemunski i beogradski proizvođač lekova, srpska i jugoslovenska fabrika medicinskih proizvoda. Danas je svetski poznata i priznata kompanija koja ima preko 2500 zaposlenih.

Galenika a.d. svakodnevno odgovara na izazove savremenog društva efikasnim i predanim bavljenjem medicinskim istraživanjima, investiranjem u nove proizvode i tehnološke inovacije i na taj način brine o zdravlju onih kojima smo najpotrebniji. Asortiman Galenike a.d. obuhvata preko 250 različitih proizvoda, čime pokriva gotovo sve farmakološke grupe, kao i parafarmaceutske i stomatološke proizvode. Naše proizvodne tehnologije su rezultat sopstvenog razvoja i dugogodišnje saradnje sa licencnim stranim partnerima.

Danas, Galenika a.d. opravdava svoje postojanje i tradiciju. Ona predstavlja jaku i modernu kompaniju koja je uvek u vrhu domaće farmaceutske industrije i uspešna na tržištima Evrope, Azije i Afrike. Ponosni smo na godine koje su iza nas, a poučeni najdužim iskustvom na srpskom tržištu, koračamo sigurno u budućnost, modernizujući proizvodne i organizacione procese i osvajajući nova tržišta.

Naša namera je da svakom domu budemo prijatelj i da uvek budemo u korak sa zdravljem.

Osnovne podatke o našoj kompaniji možete pronaći u .pdf dokumentu (2,2Mb): "Vodič kroz Galeniku".


Nazad