1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Vaša PUTNA APOTEKA ...

PDF Štampa El. pošta

Galenika a.d. Beograd - preporučujemo za Vašu PUTNU APOTEKU ...


Putujte slobodno
Ponesite sve šta Vam je potrebno

Leto je jedno od najlepših godišnjih doba, kada veći deo vremena provodimo u prirodi. To je i period godišnjih odmora kada većina nas planira neko interesantno putovanje sa društvom ili porodicom. Ukoliko želite da vaše putovanje do željene destinacije i sam odmor budu bezbrižni, ponesite putnu apoteku - proizvode za samolečenje koji vam mogu biti potrebni.

Crevne infekcije su česte tokom letnjih meseci i načešće nastaju usled promene uobičajenog načina ishrane i promene kvaliteta vode za piće. Probiogal® i Probiogal® plus su jedini probiotski proizvodi sa domaćim sojevima probiotskih kultura. Namenjeni su obnavljanju i jačanju crevne flore i stimulaciji celokupnog imuniteta. Njihova primena se preporučuje najmanje 7 dana pre planiranog putovanja.

U slučajevima pojave povraćanja i proliva, kada se može izgubiti značajna količina tečnosti i elektrolita iz organizma, prva pomoć je Orosal® 65, prašak za rehidrataciju, koji se rastvara u vodi i pije u malim količinama više puta dnevno.

Pored preparata za zaštitu kože tokom izlaganja suncu, na put treba poneti i proizvode za negu kože i kose posle sunčanja. Pantenol krem i mast pomažu regeneraciju kože, ublažavaju svrab, crvenilo i peckanje kod alergijskih reakcija. Namenjeni su svakodnevnoj nezi kože beba, dece i odraslih.

Jekoderm® mast sa ribljim uljem i prijatnom aromom kokosa nezamenljiva je u tretmanu: opekotina nakon prekomernog sunčanja, ojeda i iritacija kod male dece i za svakodnevnu negu suve kože koja lako puca i peruta se.

Za prvu pomoć kod nezgodnog pada ili neke druge povrede na koži, veoma je korisno da imate i Flexogal® flastere.


Putna apoteka bi trebalo da sadrži i proizvode za sprečavanje pojave bolesti vožnje,
      proizvode za snižavanje povišene telesne temperature i ublažavanje bolova.

Galenika a.d. Beograd - preporučujemo za Vašu PUTNU APOTEKU ...

      Vi na putovanje ponesite dobro raspoloženje, mi brinemo o svemu ostalom!


Nazad