1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Proizvodi

PDF Štampa El. pošta

proizvodi.jpg
Galenikin portfolio čini preko 250 proizvoda i obuhvata lekove koji se izdaju na recept, proizvode iz programa parafarmaceutike i dentala.

Lekovi koji se izdaju na recept predstavljaju najveći deo asortimana, a zastupljeni su u 13 od ukupno 14 grupa lekova po ATC klasifikaciji. U različitim farmaceutskim oblicima, dozama i pakovanjima ove grupe lekova pokrivaju širok spektar indikacionih područja.

Program parafarmaceutike obuhvata grupe preparata namenjene prevenciji i samolečenju - lekove bez recepta, dodatke ishrani, sredstva opšte namene i medicinska sredstva.

Galenika a.d. je jedina farmaceutska kuća u Srbiji koja u svom proizvodnom programu ima i proizvode namenjene za upotrebu u profesionalnoj stomatološkoj praksi.

Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom i opštom javnošću, Galenika a.d. je uspela da stvori mnoge brendove. Prilazid®, Bensedin®, Sinacilin®, Oligovit® i Beviplex® su samo neki od Galenikinih brendova. Prateći savremene svetske trendove u farmakoterapiji, Galenikini stručni timovi neprestano rade i na uvođenju novih proizvoda kako bi tržištu ponudili sve što je potrebno i kvalitetno, a ujedno omogućili razvoj i rast svoje kompanije.

 

Nazad