Galenika - fabrika cvrstih preparata

Dobrodošli u Galeniku

Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Nakon privatizacije u novembru 2017. postala je deo NC Group (www.gruponc.net.br), jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.

  • 75 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koji najčešće život znače.
  • Više od polovine jednog veka poslujemo sa uspehom, a na zadovoljstvo naših potrošača.
  • Vizija kompanije je vrlo jednostavna, želimo da vrhunskim kvalitetom proizvoda brinemo o zdravlju naših potrošača.

GODINA POSTOJANJA

BROJ PAKOVANJA KOJA SE PROIZVEDU GODIŠNJE

SERTIFIKATA

75 godina smo u službi zdravlja

Galenika je u novembru 2017. godine postala deo NC Group, jedne od najvećih i najprestižnijih farmaceutskih kompanija na tržištu Latinske Amerike, poznate i priznate u celom svetu. Kao deo NC Group, Galenika će nastaviti da prati trendove razvoje novih tehnologija.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Primenom najnovijih znanja iz farmaceutske tehnologije, razvijamo i proizvodimo kvalitetne lekove koji su bazirani na poznatim farmaceutskim supstancama.

KVALITET

Efektivan sistem menadžmenta kvalitetom u skladu je sa najboljom praksom i u Galenici se realizuje kroz implementaciju smernica GMP i ISO standarda.

BRIGA O ZAPOSLENIMA

Galenika posebnu pažnju pridaje stvaranju i razvoju kulture zdravog radnog okruženja, uključujući u ovaj proces sve zaposlene i razvijajući odgovornost svakog zaposlenog.